Home > Terms > Macedonian (MK) > Ал-Janna

Ал-Janna

Наградата за верник на исламот на денот на пресудата, рајот. Исто така, земјата во која Адам и Hawwa (Ева) живеел пред нивната непослушност и отстранување од "рајската градина".

0
Collect to Blossary

Member comments

You have to log in to post to discussions.

Terms in the News

Featured Terms

zocipro
  • 0

    Terms

  • 0

    Blossaries

  • 18

    Followers

Industry/Domain: Food (other) Category: Herbs & spices

целер семе

зачин (целосно или земја, понекогаш се меша со солта - целер сол) Опис: Семе од диви Индискиот целер наречен lovage. Малку горчливо, силна целер вкус. ...

Contributor

Featured blossaries

Engineering Branches

Category: Engineering   1 12 Terms

Terminologie et Mondialisation

Category: Education   1 3 Terms